English Synonym words Quiz (Assamese & Bangla Meaning)

Synonyms are crucial in competitive exams, especially in vocabulary and comprehension sections. Therefore, The Sorkari Chakori provide you some important synonyms words for your compatative exams.

Choose the best SYNONYMS word from the following which one is best express the meaning of given word.

1. DAUNT (ভয়াতুৰ / ভীতু)

Answer:- d. Intimidate

2. MANIA (উন্মাদনা / উন্মাদ)

Answer:- d. Obsession

3. VINDICTIVE (প্ৰতিশোধমূলক/ প্রতিহিংসাপরায়ণ)

Answer:- d. Revengeful

4. DEVOID

Answer:- c. Lacking

5. SOLACE

Answer:- d. Joy

6. FACULTY

Answer:- d. Capability

7. EXCRUCIATE

Answer:- b. Torture

8. GREGARIOUS

Answer:- b. Sociable

9. DELECTABLE

Answer:- c. Delightful

10. BAFFLE

Answer:- b. Confuse
Previous Post Next Post